Viimeinen ajopäivä


Päivä alkoi sateisena. Kyseessä oli viimeinen päivä ja myös reitti oli luonteeltaan siirtymä.
Alkumatka oli mukavan mutkikas vuoristotie, joka ajoittain kävi rannassa. Aika-ajoin perä edellä vastaan tulevat isot rekat olivat haastavia ohitettavia mutkikkaalla tiellä. Maltilla selvisimme kuitenkin kommelluksitta.

Pitkähkön ajon jälkeen tankkasimme. Toisen melkein yhtä pitkän jälkeen tankkasimme itsemme ja sitten porotimmekin kaksi tuntia putkeen täyttämään tankit ja palauttamaan pyörät. Loppumatka oli moottoritietä, mutta hyvin ruuhkaista. Siksi keskivauhti tippuikin alle kahdeksan kymmenen. Ajopäiv oli keskimäärin pilvine ja välillä hiukan ripotteli, mutta auringostakin saimme nauttia omalla tankkaustaolla.

Pyörien palautus sujui huomautuksitta vaikka yhdessä olikin pieniä käytön jälkiä molemmin puolin. Matka alkaa olla lopussa. Edessä enää päättöpäivällinen, viimeinen yö ja lennot kotiinpäin.

Kävimme syömässä päättöpäivällisen satamassa ja ruoat osuivat jotakuinkin kohdalleen ja tarjouksessa oli myös edullista olutta ja talon viiniä.

Tämä blogi loppuu tähän. Kiitän onnistuneesta matkasta matkakumppaneita, sään herraa ja tämän blogin lukijoita, sekä perhettäni ja työtovereitani, jotka sallivat minulle tällaisen irtioton arjesta.

Matkoista kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä <severi@mad.bike>.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Interislander

Takaisin Aucklandiin

Kääntöpiste